![]() |
Liever echt, onvolmaakt dan gemaakt volmaakt |
|
![]() |
- Wim werd opgenomen in het ziekenhuis. We wensen hem een voorspoedige genezing.
- Huizen van vrede
- Huurdersbond
- Netwerk tegen armoede
- Zondag 25 september: Jubileumbijeenkomst ATD
- Donderdag 6 oktober 2016: Ledenvergadering BIZ Noord-Westvlaanderen
- Vrijdag 14 oktober 2016: Quiz St-Baafs
- Zaterdag 15 oktober 2016: dag tegen armoede
- Maandag 17 oktober 2016: solidariteitsontbijt Familiezorg
- Donderdag 20 oktober 2016: Alg. vergadering Brugge Dialoogstad
- Donderdag 20 oktober 2016: netwerk tegen armoede
- Zaterdag 22 oktober 2016: introductiedag welzijnsschakels, Roeselare
- Maandag 24 oktober: eerste speelnamiddag
Maandag 7 november |
|
Maandag 14 november | Ontmoetingsavond |
Woensdag 16 november | Kernvergadering Brugge Dialoogstad om 9 uur in ‘t SAS met thema “Alleenstaande kwetsbare jongeren (tot 25 jaar) en jonge moeders” |
Maandag 28 november | Startavond Welzijnszorg Emmaüsparochie |
Maandag 5 december | Dagelijks Bestuur |
Maandag 12 december | Ontmoetingsavond |
Woensdag 14 december | Kernvergadering Brugge Dialoogstad om 9 uur in Wieder met thema “Schuldbemiddeling”. |
Donderdag 22 december | KERSTFEEST |
Kipfilet met prei
|
Ingrediënten voor 4 personen
|
Bereiding
Kook de pasta gaar ( zie verpakking)
Om je pasta niet te laten kleven na het koken voeg je wat koud water toe na het koken en laat deze staan tot je de pasta in de kom doet. Het kookproces wordt onderbroken en de pasta blijft warm.
Snij de kipfilet in blokjes en bak ze gaar in wat bakboter. Kruid met peper en zout.
Voeg de in blokjes gesneden appel toe en laat nog 1 à 2 minuten bakken.
Bak nu de gesneden sjalot tot deze glazig in een eetlepel boter en voeg nu de in ringen gesneden prei toe. Stoof alles gedurende 5 minuten.
Voeg nu de kippenblokjes en appeltjes toe met 1 deciliter water roer alles goed om. Doe nu de lichte room er bij en de opgeloste maïszetmeel . Laat pruttelen tot u een lichtgebonden saus hebt.
Giet nu je pasta af en voeg alles de kip met appeltjes en de saus bij de pasta. Smakelijk!! Zeker het proberen waard!
Christiane
Ûze Gazette 2016-2017 nummer 4 verschijnt op 12 december Teksten binnen bij Boudewijn ten laatste op vrijdag 9 december …. |
boudewijn.vercauteren2@telenet.be ![]() |