,

Huwelijksreceptie
in ons lokaal

Klik HIER voor een fotoreportage.

, ,

Pasen 2024

Klik HIER voor een fotoreportage.

, ,

Ons moeder binst den Grooten Oorlog

Op zaterdag 2 maart was er een theatermonoloog van Ignace Goethals: ‘Ons moeder binst den Grooten Oorlog’, een bewerking van het verhaal van Ernest Claes ‘De moeder den de drie soldaten’.

,

Ter info…

  • De basisschool Sint-Lodewijk Zandstraat liep ten voordele van Ûze Plekke en Mama Start. Klik HIER
  • Regelmatig gaan er leden van Ûze Plekke naar Lourdes onder de deskundige leiding van Fino. Toen wij daar waren werden we geestelijk in de gaten gehouden door Lode Aerts, bisschop van Brugge. Klik HIER voor een enkele foto’s.
  • En nog enkel foto’s. Klik HIER
,

Manifestatie 17 oktober 2023

Met als thema: Tewerkstelling: duurzaam en werkbaar werk voor kwetsbare mensen en voor de samenleving.

voor een fotoreportage van fotograaf Philippe Vandenbussche.

 

 

,

Paaseierenraap 2023

    Voor de fotoreportage

, ,

Samen voor een warm, sociaal en zorgzaam Brugge!

Op verschillende plaatsen kon je de laatste weken het logo van ‘Brugge draait om mensen’ zien… aan vensterramen, op het internet, bij sociale organisaties zoals Ûze Plekke.
Met dit logo geven wij, samen met tientallen andere sociale verenigingen en organisaties in Brugge, aan dat we ons inzetten voor jou en voor onze stad.
Én ook jij kan iets doen.
Er zijn verschillende manieren, groot en klein, waarop jij kan meewerken om Brugge warmer, socialer, zorgzamer en rechtvaardiger te maken. Denk maar aan het verhuren van je woning via een sociaal verhuurkantoor, de opvang van een pleegkind in je gezin, vrijwilligerswerk bij een sociale organisatie zoals Welzijnsschakel Ûze Plekke, die mensen in armoede opzoekt, hen verenigt, en hen aan het woord laat, of gewoon aan het maken van een praatje met je buur, of bij het helpen van ouderen of gehandicapten in de buurt.

Wil je graag de verschillende mogelijkheden bekijken en iets vinden dat aansluit bij jouw situatie en interesses, ga dan ga naar volgende link << Ûze Plekke_profiel_vrijwilliger>> en naar www.brugge.be/bruggedraaitommensen.